Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Daglig leder hos Lystig har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger om kunder

I henhold til personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav e) kan personopplysninger behandles når det er «nødvendig for å utføre en oppgave i allmennhetens interesse eller utøve offentlig myndighet som den behandlingsansvarlige er pålagt».

Varesendig

Vi henter i enkelte tilfeller inn personinformasjon for å kunne sende og fakturere kunder for varer ved bestilling. Personinformasjon vi kan hente inn er navn, telefonnummer og adresse. Denne informasjonen oppgis av kunden selv og er nødvendig for fakturering og forsendelse av vare.

Nyhetsbrev

Lystig sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder nyheter, tilbud og annet Lystig-relatert innhold.
For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og eventuelt brukerundersøkelser om nyhetsbrevet for å få tilbakemelding om hva leserne har behov for og hva de synes er interessant.
E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken for dette i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss.

Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 a), altså samtykke.

Opplysninger om ansatte

Lystig behandler personopplysninger om sine ansatte for å administrere lønn og personalansvar. Rettslig grunnlag følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f).
Opplysningene hentes fra de ansatte selv. Opplysningene utleveres bare i forbindelse med lønnsutbetalinger og andre lovpliktige utleveringer. Sletterutiner for personalopplysninger følger regnskapsloven og arkivloven.

Vår nettside

Google Analytics

For å kunne forbedre vår nettside samt drive målrettet markedsføring benytter vi oss av analyseverktøy Google Analytics. Dette verktøyet samler inn avidentifisert informasjon om besøkende på vår nettside. Det vil si at informasjonen ikke kan spores til en enkeltperson. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Les mer om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data her.
Lurer du på hvordan Google Analytics hjelper oss med målrettet markedsføring kan du lese mer her.
Om det er ønskelig kan du velge bort bruk av informasjonskapsler i din nettlesers innstillinger. Les mer om dette her.

Mail og telefon

Informasjonen som oppgis blir kun benyttet for å besvare henvendelsen.
Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Oppbevaring

Opplysningene som registreres lagres i servere, på skytjenester eller oppgis til regnskapsbyrå ved behov.

Rutiner

Personopplysningene vi sitter på er passordbeskyttet og følger ellers skytjenestenes sikkerhetsrutiner. Ved ønske kan personen det gjelder til en hver tid be om innsyn i eller sletting av sine egne personopplysninger.

Kontaktinformasjon

Adresse: Vækerøveien 205, 0751 Oslo
E-post: post@lystigbutikk.no
Tlf: 22 52 25 00